biographhЗа пореден месец  си купих списанието „Биограф“ – вече започнах да ги колекционирам и имам изданията още от месец Декември насам. Това списание те грабва, понеже е обемно и луксозно и в същото време – съдържанието е повече от качествено. В него не се залага на редовните клюки и новини около звездите, напротив, харесва ми това, че се набляга на културата, а тя напоследък бе позабравена у нас и в пресата почти липсваха издания, които да са концентрирани върху нея.

Както бе споделил маркетинг директорът на изданието – Светослав Кантарджиев в едно свое интервю, в „Биограф“ всеки може да открие каквото му е нужно като информация. Има обширни биографии на личности от политическо, културно и историческо значение, има кулинарни рецепти, съвети за мода, разглеждат се от по-интересни гледни точки светски събития и новини от изминалия месец, изобщо – изданието е цветно. Радва ме факта, че изданието , за разлика от повечето други вестници и списания у нас, е успешно, продава се и се наистина се чете. А това означава, че хората наистина приемат съдържанието му за ценно и въпреки изобилието от информация в интернет, да си платят, за да прочетат нещо добре подбрано и разработено специално за тях.  Аз лично мога да потвърдя, че като си купя един брой, после се разглежда от всички вкъщи, а и от всеки, който ми дойде на гости за по кафе.

Друго, което ме радва в това издание е, че рекламите, както бе казал Светослав Кантарджиев, са много по-ненатрапчиви и дори понякога са ти в помощ – разбираш за текущи промоции в определени супермаркети и знаеш откъде да пазаруваш по-евтино, например.

А вие четете ли списанието и как ви се струва?

Google+ Comments