Доверието в отношенията между хората е много важно и дори може да се каже, че това е основата, върху която се надгражда всичко останало. Когато не можеш да се довериш на човека до себе си или на приятелите, роднините, близките и познатите, то няма как да бъдеш сигурен в тях и да се чувстваш комфортно.

От съществено значение е доверието при мъжа и жената, които живеят заедно и са съпруг и съпруга. Аз смятам, че приятелите винаги ще бъдат до теб и ще те подкрепят, както и ти тях, но все пак идва момент, в който човек си намира спътника в живота. С него той споделя и прекарва много повече време, отколкото с дружките, така че е много важно какви са взаимоотношенията в семейството.

marriage-questions-prenups-prenuptial-agreements__full

Сега се сещам за това безумие наречено „брачен договор”. Лично за мен това е абсурд и не би трябвало да съществува. Разбира се, всеки си има право на мнение и това е моето, не искам да го налагам на никого, просто изказвам своето виждане по въпроса. Щом си решил на тази крачка и си сигурен в човека до себе си, то тогава няма нужда от такъв договор.

Със сигурност при евентуална раздяла това ще бъде ключовият момент, който ще играе важна роля, но да правиш договор с мъжа или с жена си, за мен не е нормално. В най-щастливия ти ден в живота, ако мислиш за раздяла, то по-добре не се жени, за да не се налага да се разделяш и да се занимаваш с дялове. Ето, че въпросът и тук опира до доверие, когато го има, всичко останало ще се нареди.

Google+ Comments