Хайде сега, нека си го признаем. Всеки от нас има различни дружки за различните поводи. Едни са приятелите ни колеги, с които сме на работа. Друга ни е компанията, когато отиваме на бар, кафе или дискотека. Единици са и хората, с които бихме искали да живеем и да ни бъдат съквартиранти. На един звъним, ако спукаме гума, на друг, ако се нуждаем за консултация за хубава книга, на трети – ако ни се ходи на кино и т.н.

stock-footage-happy-female-friends-relaxing-after-sport-activity-dolly-shotХората сме социални животни. Имаме нужда от нови запознанства, от изграждане на връзки и тяхното поддържане. Запознаваме се с хора в университета, във фитнеса и на други места. Така… като стана дума за фитнес. Имате ли си определена дружка, с която тренирате, посещавате залата за спортни занимания или тичате заедно? Вероятно да. В противен случай е малко самотно и скучно, докато с приятел винаги е по-лесно. Подкрепяте се взаимно и се мотивирате един друг.

Разбира се, не е задължително човекът, с когато спортувате, да е ваш отдавнашен приятел. Може да се запишете на фитнес сами и в последствие да се запознаете с някого в залата и да се сприятелите. В подобна ситуация ще знаете, че винаги имате имате обща тема на разговор, което е супер. Още по-силна приятелска връзка се изгражда между хората, ако тренират някакъв групов спорт и ходят на състезания заедно. Така че… личната ми позиция е следната. Да тренираш е хубаво, но да тренираш с приятел е супер.

Google+ Comments