kaaaНаскоро до нашия офис отвори павилион на Лафка. Някои от колежките в началото бяха малко раздвоени дали да пазаруват от там, тъй като били чували „лоши неща“ за тази верига. Впоследствие обаче мисля, че на всички ни хареса факта, че имаме по-близко място, откъдето да си взимаме кафе и някаква закуска, пък и цигари за пушачите.

Да не говорим, че на същото място доскоро пустееше една стара метална будка за вестници, която последно може да е работила през 92-ра година… Време й беше да отиде за скрап, а новият киоск, който се издигна на нейно място, определено ще бъде по-удобен за всички ни.

Не смятам, че той по някакъв начин и значително ще ощети някой от търговците в района. Всъщност е само в помощ на минувачите и хората като мен, които работят в близост, а и досега там не е имало друг , който да извършва същата дейност.

Въпреки, че във Фейсбук още текат спорове около веригата, то аз мога да кажа, че съм видяла само положителни неща от нея. Като например, че обслужването наистина е бързо, че продавачките са точни, че винаги се издава касова бележка и че си личи усещането за една верига, в която всичко е добре уредено. А не като в останалите будки и малки магазинчета, където всеки работейки за себе си допуска всякакви нарушения, липсват трудови договори, осигуровки и други такива неща.

Спирката започна да изглежда по-добре, а и чакането на нея е по-приятно, особено ако си изгладнял след работа 🙂

Google+ Comments