young_friends_Днес съм решила да споделя с вас няколко неоспорими факта за истинските приятели. Дори да не сте си давали сметка, времето за размисъл дойде. Съгласни ли сте, или не?

1. Истинският близък приятел никога не идва, обаждайки се предварително. Той ще реши спонтанно да се отбие и ще ви звънне едва когато излиза от дома си или направо – на две крачки от адреса ви.

2. Истинският приятел няма нужда от почерпка. Ако му се похапва, сам ще отвори хладилника, ще си избере това-онова и ще се нагости.

3. Близкият приятел е опериран от срам. Ще остане да пренощува у вас, ще си вземе душ, ще включи кафе машината. Ще се разхожда в дома ви като у тях си – по потник, боксерки или пижама. Все пак се познавате достатъчно добре. Защо това да му пречи?

4. Приятелството – това е да си правите саркастични забележки по всяко време. “Днес косата ти е като гнездо. Опъни я малко с пресата” или “Обръсни се, брат. Ще изплашиш и испанска проститутка в тоя вид.” Искрен до болка и ужасно настоятелен.

5. Ако приятелят ви е близък и държи на вас, той никога няма да ви даде по-различен friendsсъвет от: “Ааааа, не знам. Както си решиш.” Факт! Съветите не са му силната страна, но и не иска да поема отговорност за вашите грешки. Но бъдете сигурни, че ако го питате, той ще извърти нещата, като ви каже, че или приятелството му е много скъпо, за да го разваля с неправилни съвети, или ви помага да сте по-решителни.

6. Обаждане в 3 през нощта за съвет или “Пич, пийнах тука и ме спряха куките. Що не дойдеш да ме вземеш?” е задължително условие за здрави отношения, изпитание за вярност и жертвоготовност.

7. Истинският приятел ще дойде на купон с пиенето си. Ако е момиче – 100% ще си донесе маски за лице, чай, списания или от онези “здравословни мюсли, за да ги опиташ. С тях свалих 3 килограма за 10 дни.”

Истинските приятели са доста непредсказуеми. Те са досадни и безкрайно прями. Затова е хубаво да са около нас.

Ако намерите такива, задръжте ги край себе си. С тях животът изглежда пълен, цветен и забавен.

Google+ Comments