Случвало ли ви се е да срещнете някого, с когото сякаш се познавате цял живот? А колко пъти сте отбягвали някого без логично обяснение и видима причина? Отговорите за тези феномени се крият в астрологичната съвместимост. Това е втората част от материала за приятелството и зодиите. Прочетете го и разберете дали споделените факти се отнасят и за вашия зодиакален знак.  

Продължаваме с представителите от зодия Лъв. Те ценят приятелството изключително високо, затова са доста взискателни в избора си на приятели. Лъвовете са честни, лоялни и много гостоприемни. Те са готови на всичко, за да помогнат на приятел в беда, но много често се случва да дават повече, отколкото получават в замяна. Падат си по активния начин на живот и забавленията, затова най-добре си пасват с представители от зодиите Стрелец и Овен.

Девите много старателно подбират своите приятели, но когато се доверят на някого, то е за цял живот. Те са верни, лоялни и изпитващи емпатия. Готови са във всеки един момент да изслушат терзанията на събеседника си, без да го натоварват със своите чувства и проблеми. Дават ценни съвети и се привързват силно към приятелите си. Тези качества на Девите ги правят страхотни приятели за всички зодиакални знаци, но най-добре си подхождат с Телец, Рак, Скорпион или друга Дева.

Везните са топли и искрени. По природа са лоялни и избягват конфликтите. Въпреки че са заобиколени от приятели, техните контакти са повече повърхностни. Те обичат да се забавляват, да водят активен начин на живот, да посещават спортни събития или различни фестивали. В тяхната компания най-добре намират мястото си Водолей, Лъв, Стрелец или друга Везна.

Скорпионите са верни, дискретни и сърдечни приятели, но трудно допускат хора в близкото си обкръжение. Те също дават ценни съвети и са готови буквално да скочат в огъня за някого, на когото държат. Добри слушатели са и са способни да извлекат и най-дълбоките емоциални признания от другите. Разбират се най-добре с Рак, Риби и Дева.

Стрелците са ненадминати в завързването на приятелства. Те са весели, открити, обичат да се забавляват и да разговарят с приятелите си. Интензивните им запознанства са краткотрайни, но преминалите през живота им хора ще ги запомнят като щедри и добронамерени. Стрелците обичат срещите с приятели и модерните клубове и дискотеки. Най-добре си пасват с друг Стрелец, Лъв и Везни.

Козирозите нямат много свободно време за приятелски контакти, защото са погълнати от лични или професионални ангажименти. Те се сприятеляват с хора, които са лоялни, дискретни и изпитват уважение към работата им. Козирозите обичат изискани ресторанти и места, където не се допускат случайни хора. Най-добре се разбират с Дева, Телец и Риби.

Водолеите ценят високо приятелството и лесно създават контакти. Харесват оригинални и креативни хора, с които да споделят възгледите и идеите си. Винаги биха намерили време за близките си хора, ще ги подкрепят безусловно в трудни моменти и ще уважат различното мнение. Подхождат си с Овен, Везни и Близнаци.

Рибите са невероятно интуитивни, мили, грижовни и чувствителни. Ето защо лесно създават приятелства, а хората сами искат да се запознаят и сближат с тях. Рибите ценят и се стремят към приятелството за цял живот. Те обичат да се грижат за приятелите си и търсят подкрепа и дооценяване от тях. Най-верни приятели са с друга Риба, Рак, Скорпион или Козирог.

Google+ Comments