Не съм от хората, които всяка сутрин преглеждат хороскопа си или отменят часа си за фризьор, защото подредбата на планетите не им харесва. Въпреки това, темата със зодиите ми е интересна, а и признавам, попадала съм на доста интересни факти, свързани с моя знак, отговарящи на личността ми.

Така, например, попаднах на интересно проучване, в което американският астролог Тери Нейзън обяснява ролята на астрологичната съвместимост при приятелските взаимоотношения. Потърсих още информация и открих любопитни факти за приятелството и зодиите, които споделям в следващите редове.

Овенът е честен и верен приятел, който винаги е готов да помогне в труден момент. Не е чудно, че той изключително лесно се сприятелява и привлича хората със своята енергия, ентусиазъм и толерантност. Овенът включва в приятелския си кръг хора, които са приключенски настроени и обичат да се забавляват също като него. Неговите най-добри партньорства са с представители от зодиите Водолей и Стрелец.

Телецът залага на сигурността, затова отнема време преди да допусне някого в живота си. Той обича да се обгражда с хора, които споделят възгледите му и ценят лоялността му. Хората от този зодиакален знак са отлични слушатели и винаги дават безценни съвети. Най-добре се разбират с Козирог, Лъв и с друг Телец.

Близнаците са весели, бъбриви и са майстори в сприятеляването. Те са способни да водят задълбочени разговори, като в същото време ще разкажат и някой остроумен виц. Близнаците винаги ще помогнат със съвет и ще направят услуга без да искат нищо в замяна. Техният лек характер ги прави сговорчиви с всички зодии, но най-добре биха си подхождали с друг Близнак.

Ракът започва нови приятелства плахо, но с годините това се променя. Неговата емпатия, вярност и безкористност го правят най-добрия приятел на земята, а в допълнение с чувството му за хумор, е направо безценен. Той се разбира най-добре с Дева, Скорпион и Телец.

Google+ Comments