Приятели – думата, която има толкова силно значение и докосва най-дълбоките ни човешки чувства. Някой я свързват с лоши, но поучителни спомени. Други – с най-прекрасните си. Аз пък освен всичко това, я обвързвам и с най-любимия ми сериал. Тъй като през май се очаква той да се завърне на екран, днешният материал е посветен на него.

Фенове или не на „Приятели“ предполагам, че през годините сте чували за хилядите спекулации около заснемането на нови серии. Имаше теории, че историята ще продължи от евентуалния развод на Моника и Чандлър и новите серии ще ги върнат към първоизточника на любовта им – приятелството.

В крайна сметка всеки нов слух носеше след себе си потвърждение от създателите на сериала, че те не желаят и няма да го заснемат отново. Това донякъде натъжаваше феновете, които искаха още и още от любимите приятели. Но мен ме радваше, защото имаше голяма вероятност магията им да се загуби и да се слее с новото „модерно“ кино.

Ето защо, когато в началото на месеца Дженифър Анистън публикува в профила си в социалната мрежа трейлърът на „Завръщането“, никой не можеше да повярва. Тайната се е пазела наистина стриктно, а премиерата е назначена за 27-ми май. Уж е скоро, а за феновете е цяла вечност.

След няколко излезли официални материали обаче стана ясно, че това няма да е нова серия или филм. По-скоро е нещо като припомняме и като завръщане на старата снимачна площадка след 17 години. За чувствата, забавата, за хубавото и не толкова – за всичко това ще говорят и ще преживят отново звездните приятели.

Затова агитирам всички ви да проследите „Завръщането“ и да си припомните старите приятелства. Но не само тези от екрана, а и онези от едно време. Защото винаги още една опора няма да е излишна в подкрепата към живота.

Google+ Comments