Всички си мислихме, че 2020 е най-шантавата година, но 2021 не отстъпва. И тук нямам предвид всички ограничения, а любовните сътресения, които превзеха светския свят. Явно моментите на изолация са помогнали на много звездни особи да премислят любовното си състояние и да предприемат генерални промени. И накрая се оказа, че всъщност новата любов е добре познатата стара.

Предполагам сте чули за най-голямата новина – бившите годеници и една от любимите холувудски двойки се събра. Това са Джей Ло и Бен Афлек. Преди няколко години Бен се разведе с Дженифър Гарднър и се залюби с по-млада девойка, с която в последствие се разделиха. Лопес пък излизаше с бейзболната звезда Алекс Родригес. Всички си мислиха, че ще е завинаги. Но след годежа им последва и отмяна на сватбата и раздяла.

После обаче дойде и друг шок. Оказа се, че след публикуването на първите снимки на Бен и Джен, и бившият ѝ се е върнал при бившата си съпруга. Голяма драма и истински латиноамерикански сериал, обаче действителен. Но достоверността на информацията не е още официално потвърдена, така че не се знае дали някой наистина не си я съчинил. Времето ще покаже.

След новината за новата стара светска двойка, се появиха и снимки как Анжелина Джоли посещава един от бившите си съпрузи. Тя пристига в дома му с бутилка вино и без децата. Представете си това каква пикантна информация е за всички лайфстайл издания. Те веднага обявиха събирането на двамата. Дори извадиха думи на актрисата как споделя, че никога не е трябвало да се разделя с Джони Лий Милър.

Явно тук е подвластна максимата, че старата любов ръжда не хваща. А може би просто в моменти на стрес, като една пандемия, разбираш повече за себе си и за хората, от които имаш нужда.

Google+ Comments