cmas19Но смятам, че този пост трябва всеки мъж да прочете, защото…

Жената, слънцето и солта са трите най-необходими съставки за живота. Без тях съществуването е абсолютно невъзможно. Имам го предвид съвсем буквално и дори ще го обоснова по лаишки научно.

Започвам от зад напред. Солта, колкото и да е вредна, всъщност е неотменна част от нашето тяло. Натриев хлорид (сол) се съдържа в междуклетъчната течност на много организми. Концентрацията на натриеви йони в кръвта ни зависи от приемането на необходимата доза сол, нужна за регулация на нивата на телесните течности. Освен това разпространението на нервния импулс зависи от същите тези йони. Ниските нива на натриев хлорид в организма водят до сериозни и рискови болестни състояния.

Слънцето е майка на всички нас. Без достатъчно топлина и светлина няма да има растителен и животински свят на планетата. Ще сме лишени от цветове и много биологични, физични и химични явления.

Жената е носителят на живот. Ако жените не раждат дъщери и синове, човечеството просто ще изчезне. Освен това нежният пол е надарен с особена чувствителност и грижа към заобикалящия свят. Не случайно казват, че жените умеят да обичат по силно от мъжете. А аз съм сигурна в правотата на твърдението, защото не мога да си обясня по друг начин кой друг индивид би могъл да изтърпи първичността и агресивността на мъжа… 😉 🙂

Google+ Comments