Подчертаването на чертите на лицето става най-често чрез избор на правилни дрехи и аксесоари към тях. Затова не бива да забравяме колко голяма е ролята на бижутата в ежедневната ни визия и в излъчването, което отправяме към останалите. Поради тази причина е от значение и подборът на точните гривни, синджири и висулки, които да бъдат комбинативни и същевременно строго индивидуални, като тези във Viano например.

Принципът е да се избере стил, който да е хем класически, хем да е модернистичен. Плетките за гривни и верижки тип змийски или наподобяващи змийски люспи са едни от най-актуалните. В повечето случаи те са изработени от сребро. Причината не е само в бюджетната стойност на метала, но и в неговите цвят, качества и красота. А пък и много повече хора се асоциират със среброто като олицетворяващо нежността. Аз напълно ги подкрепям.

Сами по себе си този вид бижута са наистина красиви, но за да станат колоритни, им е необходим и малко блясък. Затова много от съвременните дизайни са на твърди или меки гривни или синджири. Но акцентът е поставен върху закопчалката, която е отделно бижутерийно съвършенство. Във Viano има с изящно сърце, инкрустирана с камъчета котка, невероятна сфера от елементи и пластове, сова и звездно небе.

Чрез подобен дизайн на сребърните бижута те засияват и дават нов живот на всяка визия. Подходящи са за по-официален или по-ежедневен стил. Украсени с още талисмани, подобни на закопчалката, се създава пък съвсем ново бижу. Добавени два талисмана или повече, всеки път сребърното украшение ще бъде различно и ще привлича вниманието. А най-хубавото е, че може да се превърне в тема за разговор с непознати – за да разкажете какво символизират талисманите.

Инвестицията в подобни бижута от благородни метали е добра, защото те не загубват стойността си и ви радват дълго. Винаги могат да бъдат съхранени подобаващо и да изчакат своето време, за да бъдат поставени върху врата̀ или китката. Или да ги носите всеки ден и да се радвате на силния им блясък. Като подарък за близък или за теб – дарявайте радост, а аз съветвам да разгледате и любимото ми Viano.

Google+ Comments