Очакваме с нетърпение новата 2022 година. Не само заради надеждата за по-добро бъдеще и намаляване на ограниченията, но и заради малките радости. Такива за мен например са невероятните филмови заглавия, които предстоят да излязат. В рамките на може би два материала ще се опитам да споделя с вас разбиващите кино ленти, на които може да се порадваме по-малко от месец.

Ако трябва да ги изреждам по хронологичен ред, то най-напред е продължението на хитовия ужас „Писък“. Като дете сънувах кошмара от човека с маската, който извършваше толкова много убийства. Въпреки че след четири части страхът взе да изчезва, то в наши дни се появява и петата поредица. За да е още по-реалистична тя ще бъде с остарелите Кортни Кокс, Дейвид Аркет и Нив Кембъл. Нямам търпение да видя продължението на големия екран някъде към средата на януари. И да видим дали пак ще има истински писъци.

Следващ в класацията ми е един малко по-блудкав филм, но според мен с потенциал. Той ще носи и духа на месеца, в който ще се появи – февруари. А както знаме, точно тогава се случва магията на любовта и хората просто намира половинките си. Затова „Омъжи се за мен“ е филмът, който ще е едновременно романтичен, нетипичен и забавен. Със звезден състав от Дженифър Лопес и Оуен Уилсън, които се женят без да се познават, няма как да не се получи нещо шантаво. Аз съм фен на Джей Ло, така че ще се радвам да видя и играта ѝ в по-зряла възраст.

Завършвам този текст и с третото заглавие – „Елвис“. Както може да се досетите, филмът е биографичен и е за краля на рока. Въпреки че до момента са правени много екранизации, тази предвещава да влезе по-навътре и да обрисува другия свят на Пресли. Аз се вълнувам, защото в ролята на легендарния мениджър ще е Том Ханкс – актьор, който по мое виждане няма лош филм. А дали „Елвис“ ще бъде изключение, предстои да разберем чак към средата на юни 2022.

Google+ Comments