Започваме нова година, ала в блога продължавам темата за филмовите заглавия на 2022. Тази лично моя класация е разнородна и според мен всеки може да намери нещо за себе си. Затова ако първото прочетено заглавие не ви допадне, то не се отказвайте с четенето. Давам един малък спойлер и ви пиша, че последният филм, с който ще завърша текста, е най-чаканият от мен.

Всички знаете за миньоните – жълтите човечета, които нашумяха от „Аз, проклетникът“. Оказа се, че тяхното изобразяване е много вълнуващо и супер успешно сред хората. Затова след няколко техни самостоятелни приключения, сега предстои да ги видим заедно с Гру. Той е злодей, но все още в детска възраст. Именно за първите забавления и бели заедно ще бъде гилмът „Гру“. Той трябва да излезе през юли и според мен ще е интересен и за деца, и за родители.

Продължавам класацията с един доста скандален филм. Това е „Фантастични животни: Тайните на Дъмбълдор“. Тук отново имаме продължение от успешната продукция на „Хари Потър“. Очаква се да има магия и вълшебства, които ни карат да видим ежедневния ни свят по малко по-различен начин. Но защо казах, че е скандален – една от причините е премахването на Джони Деп от главна роля. Другата е в обвиненията за некоректни коментари на Дж.К.Роулинг.

И както обещах, завършвам с най-чаканото от мен заглавие в света на киното за 2022 – „Аватар 2“. Точно преди едно десетилетие излезе първата част, която бе подготвяне също толкова време. А сега след отново 10 години, и то през декември, ще се появи продължението. Спомням си, че през 2012 година най-актуален беше коментарът, че светът се дели на две – тези, които са гледали „Аватар“ и тези, които не са. Дано очакванията ни да се оправдаят и този път.

Надявам се, че филмите са ви се сторили интересни. Наистина се опитах да са максимално всеобхватни и интересни. Затова ще си пожелаем и годината занапред да ни изненада положително и да сме като във филм, магичен и прекрасен.

Google+ Comments