Всеки поне веднъж в живота си е попадал в ситуация, която го е карала да се чувства в безизходица. Чувството е наистина много неприятно, но ако бързо успеете да прецените положителните и отрицателните страни, ще успеете да намерите най-правилното решение за вас. Когато ситуацията, в която сте изпаднали е свързана с недостиг на средства – решението е бърз кредит от MicroCredit.bg

Много хора все още се притесняват да се възползват от този тип услуги. Може би защото в обществото ни все още битува схващането, че собствениците на такъв тип небанкови финансови институции са представители на една група от „бизнесмени“, наричани жаргонно „мутри“.  И може би са били прави в миналото, годините на прехода, когато все още не е имало сериозен регулаторен орган, който да следи за легитимната и етична дейност на този тип институции. Сега обаче, дейността на небанковите финансови институции се контролира от БНБ, като всяка една подобна компания е длъжна да се регистрира в Народната банка.

Хората също така продължават да се страхуват да потребяват подобен тип финансови продукти, защото си мислят, че условията са неизгодни и противоречиви.

Нищо от тези негативни твърдения не се отнасят за MicroCredit. Тя е легитимна небанкова финансова институция, оперираща на пазара от 2012-а година. За тези години е доказала, че с разработените от нея продукти се старае да отговори напълно адекватно на потребностите на пазара и да ги задоволи. Така тя предлага четири различни продукта, които са подходящи за различни сегменти от пазара.

Методите на кандидатстване, одобрение, усвояване и връщане на заетите бързи кредити са максимално опростени, с минимална документация и възможности за избор, съобразен с индивидуалните нужди и свободно време на потребителите.

Освен това MicroCredit е първата небанкова финансова институция, която успешно осъществява частна емисия корпоративни облигации на общ размер от 3 млн. лева. Тя е член на Българската асоциация за потребителско кредитиране (БАПК), в която членуват най-големите небанкови финансови институции, които предоставят потребителско кредитиране на българския пазар.

От създаването си до сега е обслужила успешно над 260 000 клиента, разкрила е над 70 офиси в цялата страна и е обучила 1200 висококвалифицирани консултанта.

Ето защо, когато човек изпадне в кризисна ситуация, която е обвързана с недостиг на средства е хубаво да направи информиран избор на възможностите си, без да се води от предразсъдъци и стереотипи.

Google+ Comments