Този сезон е време за раздяла. Тя идва в правилният момент и сигурна съм, ще е също и за много от вас. Ако се питате – не, няма оставя блога си, а ще се отърва от всичко лошо и негативно. Точно затова казвам ЧАО на безсмислеността от съществуването и ЗДРАВЕЙ на новото, по-свежо и готино аз.

Вдъхновението ми дойде от кампанията на известен моден онлайн магазин, който всички знаете. Моята особа редовно следи не само изгодните оферти на сайта за пазаруване на скъпи стоки, но и социалните кампании. Именно ангажирането на последователите за мен е ценно и смятам, че всеки бранд, марка, фирма трябва да го постигнат.

Точно с идването на пролетта мотото на кампанията бе „Пролетно почистване на…“. Продължението на тази фраза за всекиго носи различен смисъл и сама се убедих чрез споделяне с моите приятели. Именно те ми дадоха идеи и ме накараха да се замисля колко токсични неща имам в живота си. Така че пролетното почистване не бе належащо само за дома ми, но и за работата, емоциите и гардероба ми.

С този текст искам да отправя призив и към вас – да премахнете негативното. Това може да е работата, която ви отегчава, плаши или изнервя. Неприятният кантар, който все не показва това, което искаме. Дрехите, които ни е жал да изхвърлим, защото сме давали пари, а те все така стоят в гардероба и заемат мястото на новото. На токсичните връзки с приятелите, които ни карат да клюкарстваме и да се подиграваме. На несподелената любов и разочарованието.

Току-що ви показах моя списък с неща, на които ще кажа ЧАО. Трудно е и няма да стане за едни ден, защото е процес. Но важното е, че поставих началото и съм сигурна, че по-добрите дни идват. Защо ли, защото ще се превърна в по-добрата версия на себе си и ще пречистя живота си. Пролетта е само поводът.

Google+ Comments