Скъпи приятели, искам да споделя с вас вдъхновението си от подарък, който получих за рождения ми ден. Идеята е много креативна и мисля, че ще допадне на много от вас.

Моята изненада се състоеше от писмо в бутилка. То обаче не описваше директно изненадата, а имаше само карта на мястото, което трябваше да открия по координати от навигацията. Също бяха изобразени и няколко дати между които трябваше да избера. След като изпълних тази мисия, на уречения ден бях на откритото място.

То бе в Бургас и там ме очакваха моите приятели, които бяха подготвили всичко. Първо се качихме на лодка, с която обиколихме всички острови около морския град. Това включваше Анастасия и Св. Николай. Препоръчвам ви да направите тази водна разходка в следобедните часове, по залез слънце, защото е много приятно, а цветовете и гледките са невероятни.

Изненадите не спряха до тук, защото се отправихме и към нова точка – гмуркане в пещерата. За хора като мен, които не обичат да плуват и особено под вода, си беше леко изпитание. Но пък емоцията ме завладя и си струваше всяко усилие, което положих.

Не съм съвсем запозната колко е цената на целия пакет, но може да проверите. Със сигурност е достъпна. Просто отделете малко средства и подарете това изживяване на близки или на самите себе. Струва си!

Google+ Comments