Общуването е важен фактор в изграждането на човешките отношения, работата и дори в оцеляването ни. Жестовете са тип несловесна комуникация, които имат огромна роля в ефективността на разговорите ни. Тялото има и скрити знаци, които могат да издадат мислите ни.

Сега ще Ви споделя какво знам аз от книгите, които съм чела.

Забавно е, че според проучванията мъжете умеят да контролират доста по-трудно жестовете си и така лесно можем да разгадаем чувствата им.

Ако е поставил ръцете в джобовете си. Това показва, че проявява незаинтересованост към случващото се. Не му вярвайте, може да говори много, но са само празни приказки.

Ако си играе със столчето на чашата вино, най-вероятно сте го накарали да се влюби. Това е знак, че едвам сдържа емоциите си.

Ако постави ръцете си на колана. Това е най-мъжествената поза. Тя буквално крещи „Желая те“. Внимавай, може просто да иска да те вкара в леглото си, не се поддавай толкова лесно.

А сега да видим кои жестове издават нас жените.

Игра с косата. Ако постоянно си играеш с косата значи се притесняваш от мъжа, с когото си и искаш да го впечатлиш.

Кръстосаните ръце. Те са знак, че нещо не е наред. Или сте подразнени или искате да се предпазите от събеседника си, поради някаква осъзната или неосъзната причина. Вероятно имате някакво несходство.

Признаци, че ни лъжат. Ако човекът си докосва носа или прикрива устата и ако докато говори гледа нагоре и в ляво.

Аз вярвам в езика на тялото и ако се загледате и преосмислите ще видите, че наистина има много верни закономерности.

Google+ Comments