Когато посетите фитнес „Пулс? в София, ще се почувствате като истински европейци. Не само, защото мястото е ултрамодерно (Ако не сте чували то е собственост на Паскал Дойчев и Андон Атанасов, популярни като хотелиери със стил и усет към лукса). Много фитнес салони в България са изпипани с вкус, но разликата, че този е създаден и моделиран с мисъл за нуждите на клиентите си.

1_id48_sid1_620x400Първото ми попадане тук направо ме накара да ахна, подобно малко дете. Следваща ми мисъл бе, че ако живеех в София, бързо бих могла да се пристрастя и да се поохрча значително по заниманията, които центърът предлага. Впечатляващото в „Пулс? е концентрирането на едно място на няколко типа спортни възможности. Можете да се насочите към огромната фитнес зала, към плувния басейн, тенис корта, а ако държите да си правите разкрасяващи процедури – избирате спа зоната, турската баня, скуош залата, сауните и дори солариума, парната баня и много други. Дори не мога да се сетя за всичко , за да го изброя. Дневната карта е 20-25 лв, с която можете да ползвате каквото си пожелаете. Аз правих водна аеробика и прекарах известно време на солариума. Понеже посетих фитнеса с приятели, мъжката част веднага се отправиха към залата за бокс. Прекарахме страхотен ден! Много по-запомнящ се, ако бяхме отишли на кафе или на планина, защото посветихме времето на нещо полезно за телата ни.

Няма как да не опиша колко съм доволна. А главната причина за моето задоволство е, че превърнах ангажимента-да-вляза-във-форма в истинско удоволствие. Знаете как ние жените трудно и мързеливо изпълняваме упражнения. Тук обаче, заобиколена от услужливите треньори и приятелите, както и в страхотната музикална атмосфера се почувствах преродена. Усетих тялото си ободрено и настроението повишено 🙂  Мястото е идеално за осъществяването на към социални контакти – кафе с приятели и нови запознанства.

Преди да се усетите се пристрастявате, после е трудно да се откажете от този лаифстаийл.

Google+ Comments