Осми март е денят на жената, който е почитан в много държави по света. Това е перфектният момент да изразим нашата благодарност към дамите в живота ни – нашите майки, приятелки, сестри и колежки. Ако все още не сте се решили какво да подарите за този специален празничен ден, ето няколко идеи, които може да ви вдъхновят.

За майка:

Комплект за кафе или чай – майките обикновено са заети и имат нужда от малко време за себе си. Един добър начин да спомогнете за осигуряването му е като го насърчите с красив комплект за кафе или чай, който може да използва в свободното си време.
Ароматна свещ – свещта е прекрасен начин да се създаде уют в дома. Изберете аромат, който е нежен и запомнящ се – като майката ви. Подарете я с послание да я запали, когато се чувства напрегната или се нуждае от почивка.

За приятелка:

Картичка с лично послание – няма по-личен начин да изразите своята благодарност към най-близката си приятелка от това да напишете лично послание. Купете картичка или я направете сами и излейте душата си.
Козметичен комплект – всяка жена винаги се нуждае от козметика, така че подберете свежи пролетни аромати в парфюм, тоалетно мляко, ароматизатор за коса, шампоан, лосион за тяло, грим, червило и каквото още се сетите.

Още идеи:

Бижута – едни от най-популярните подаръци за жени. Има много варианти за бижута – обеци, гривни, колиета, пръстени и т.н. Можете да изберете нещо модерно като талисмани например.
Парфюм – друг подарък, който е винаги добре дошъл. Можете да изберете любимия й аромат или да опитате нов парфюм, който мислите, че ще й допадне.
Книга – ако тя обича да чете, книгата може да бъде перфектният подарък. Романи, биографии, кулинарни книги – изборът е голям.
Подарък за релакс – времето за себе си може да бъде изключителен подарък за жените. Например може да подарите спа ваучер за масаж или процедури за красота.

Google+ Comments