Много хора харесват да ходят на почивка посемейно, но на мен винаги най-много ми е допадала почивката с приятели/приятелски семейства, защото е много по-забавно, а и прекарваш време със скъпи за теб хора на някое хубаво място. И особено забавно е, още от студентските години, ако си някъде на хижа или вила в планината.

Заговорих ви днес затова, защото съвсем скоро – на 8-ми декември, бях на едно такова място с приятели и разбира се, си прекарах страхотно. Направихме си събиране на курса от университета – или поне на няколкото хора, които още поддържаме връзка и сме близки, за да отпразнуваме празника. Тази година се получи страхотно, че празникът се падаше през уикенда и почти всички успяха да дойдат.

Подготовката започна два месеца предварително с резервации за вилите и хотела във Велинград – това е един страхотен комплекс, който съм посещавала и преди, и който предлагаше идеалните условия – апартаменти, вили и стаи, както и механа, където да хапнем, пийнем и повеселим.

Няма да навлизам в детайли, но определено си прекарахме хубаво. Не останахме  по-назад от студентите, които също празнуваха в еко селището – пихме, пяхме и танцувахме цяла нощ без комплекси 🙂

Затова толкова харесвам почивката с приятели – забавляваш се много повече, отколкото ако си само със семейството или половинката. На следващия ден като ни мина махмурлука отидохме до Цигов Чарк и се разходихме край язовира, и така приключи нашата приятелска екскурзия и постстудентски празник.

А вие харесвате ли почивките с приятели?

Google+ Comments