silicone-lips-9Не мога да понасям това, което по телевизията в днешно време представят за хубави жени! Та то е често толкова или извратено, или непостижимо! Вижте само Златките – и двете толкова отблъскващи и неприятни. Не искам да си мисля на колко момичета у нас са идол. Къде останаха нормалните, хубави момичета, с които например, центърът на града ни е пълен? Защо гледаме такива силиконени изроди, с извинение?

Знам защо – те не са интересни. На телевизиите им трябва зрелище, шантавост, клюкарство, похот… Затова и правят тези отвратителни реалити формати като ВИП, Биг и еди-какъв-си брадър, където не гледаме нищо друго, освен свади, клюки, и други не толкова лицеприятни страни на човешката природа!

Иска ми се да се върнат онези времена, в които жената беше на много по-висок пиедестал, отколкото е сега. Когато се ценеше естественото в нея, когато някой се интересуваше от интелекта й, от извисеността й над битовизмите, клюките и селските кавги и обиди – онова благородно излъчване, което помним от жените, които показваха по телевизията по наше време, пък било то и социализъм. Ей това бяха истински примери за подражание, които караха момичетата да разсъждават за цената си по един много по-сложен начин, отколкото да я принизяват само до повърхностната си красота!

Не казвам, че всички модели са такива – имаме много примери за успешни жени след приключване на тази си кариера, аз лично познавам една, която след затварянето на агенцията, в която работеше – Джей Моделс през 2006 г.  – успя да изкара магистратура и след това да си намери много хубава работа в международна компания.  Така че има и много положителни примери, просто никой не ги показва. По телевизията гледаме само глупави грозили, които ни се представят за нещо хубаво!

Google+ Comments