Споделяйте страхотни снимки

За да бъдеш успешен в Instagram, се изисква планиране и отдаденост. Забележителни са само най-интересните акаунти. Необходимо е да публикувате винаги професионално изглеждащи изображения с интересна тематика.

Бъдете прецизни относно хаштаговете, които изполвате

Хаштаговете са изключително важни, когато става дума за Instagram, вероятно повече, отколкото за която и да е друга социална медийна платформа. Те са от огромно значение за достигането на правилната ви аудитория по отношение на демографско разположение и интереси. Колкото повече хора посещават вашите публикации и им се наслаждават, толкова повече харесвания и ангажименти ще получите. Тези харесвания ще ви помогнат да избутате съдържанието си към още по-голяма гледаемост от потребителите, тъй като така е устроен алгоритъма на Instagram.

Пишете страхотни текстове под снимките

Копирайтингът в инстаграм често се пренебрегва. Някои хора пишат само няколко думи, за да обобщят публикациите си и след това публикуват. Това не е препоръчително. Заложете на текст, в който има смисъл, послание и история.

Маркирайте местоположението си

Може да не осъзнавате, но е доказано, че повече потребители са склонни да харесват публикации, които са географски отбелязани. Гео тагът е просто маркер, указващ географско местоположение. Освен това е интелигентно решение да показвате на хората къде се намирате, особено ако сте бизнес.

Публикувайте редовно

Наистина това е едно от най-важните условия, ако искате да получите ангажираност и харесвания. Най-добре е да се стремите да публикувате поне веднъж на ден. Това ви дава предимство за алгоритъма на Instagram.

Освен това дава възможност на потребителите да имат всекидневен досег до вас, което изгражда доверие и близост. Те могат да общуват редовно с вас. Ще видите резултати в редица области, след като започнете да се придържате към редовен график за публикации.

Google+ Comments