През януари настъпва едно лунно събитие, което се чества в цяла Източна Азия. То се нарича Нова година и е съпроводено с празненства. Въпреки че ние сме далеч, и в България отбелязваме повода. Най-вече в медиите, където се появяват различни статии, видеа и повече информация за това каква ще бъде годината.

2023 ще е на черния воден заек според лунния календар на китайците. Това означава, че тя ще бъде не само успешна за родените под този знак, но и за всички като цяло. Смята се, че животното има двойнствен характер и това предвещава, че ще донесе както блестящ старт на всички нови събития, така и боязън от промените. Очаква се следващите дванадесет месеца да са спокойни, но същевременно интересни.

Аз самата съм родена в годната на Кучето и пишеше, че ще съм от хората, които ще имат доста добър късмет и да не се притесняват за нищо. Дали обаче това се отнася за всички представители на знака? Защото, честно да си призная, съм доста плаха и не знам дали ще мога да се успокоя, така де, да постигна вътрешния си мир с помощта на водния заек.

Надявам се цялата тази информация да даде и на мен, и на вас вътрешен кураж. Както и да изградим и запазим положителни мисли, че ни очакват светли дни с много усмивки. Мисля, че точно това ни трябва в началото на новата година и неслучайно избрах именно тази тема.

П.П. Ако искате да разберете в по-големи подробности за годината на заека, то прочетете специализирани издания. Аз не претендирам за дълбоки знания по темата, а само исках да ви заредя и да ви зарадвам с хубава прогноза за 2023.

Google+ Comments