Истинските приятели не са онези хора, които виждаш всеки ден.

Истинските приятели са тези, които ти помагат при нужда и без да искат нещо в замяна. Те ти се обаждат, за да проверят как си. Готов си да им помогнеш безвъзмездно, както и те на теб. С тези хора можеш да споделиш всичко дори да не сте си говорили от няколко месеца. И понякога по приумица на съдбата се случва да откриеш подобен приятел на най-неочакваното място като фондацията на Янко Янев „За пострадалите“, където всеки може да получи безплатна и навременна консултация, ако е претърпял пътно-транспортно произшествие.

Нека ви кажа няколко думи за учредителя на тази фондация. Адвокат Янко Янев е мъж на средна възраст. Юридическата си практика започва през 2001 г. в известна софийска кантора, като в последствие учредява свои в София, Пловдив и Велико Търново. През годините с колегите му работят в областта на недвижимите имоти, гражданското, застрахователно и търговско право. Успешно защитават редица свои клиенти, като самият Янко Янев се утвърждава като един от най-изтъкнатите специалисти в областта на застрахователното право в България.

До учредяването на фондация „За пострадалите“ се стига, след като преди почти десет години адвокат Янко Янев лично претърпява тежко ПТП. След него е на крачка от парализата и се сблъсква лице в лице с родната ни бюрокрация и застрахователни проблеми. Това го провокира за учредяването на фондация, в която всеки лесно да намира безвъзмездна и навременна помощ след претърпян пътен инцидент. Към момента в „За пострадалите“ много хора са се възползвали от подадената ръка и са намерили приятел в лицето на хората, работещи там.

Моя близка приятелка съвсем наскоро също се възползва от услугите на фондацията на Янко Янев и остана много доволна и с добро впечатление от предложените услуги и внимание.

Разказвам ви всичко това, защото аз лично вярвам в доброто у хората и в позитивната промяна. Мисля, че добрите примери трябва да се споделят и че протегнатата ръка е двупосочен жест. Ако вие се притечете на помощ на непознат, после той ще предаде доброто на друг в безкрайна верига. Така ще създадем един по-добър свят не само за нас самите, но и за нашите деца.

Затова… бъдете промяната, която искате да видите и у другите хора!

Google+ Comments