Риалити предаванията, които станаха особено популярни дори в България, през последните години, показват много талантливи хора, но и такива, които нямат нужните качества, за да бъдат част от тази индустрия. Въпреки това те притежават нещо, което много наистина талантливи хора не притежават, а именно арогантността и самочувствието, че притежават нещо, което е повече от останалите.

За мен това е колкото забавно (да го гледам по телевизията), толкова и тъжно, защото хората живеят в заблуда за себе си. Живеят в заблуда за способностите си и най-тъжното е, че нямат истински приятели покрай тях, които да им кажат, че това не е достатъчно добро.

Тъжно е, защото хората са се съсредоточавали в правенето на нещо, което не е тяхното нещо. Буквално са си губили времето, а също губят времето и на съдиите на тези телевизионни формати. Истината е, че телевизията само “печели” от това, защото по този начин си повишава рейтинга – когато има сблъсък.

Друг е въпросът дали този тип телевизия е качествен или не.

Сега ви предлагам да видите едно видео, което показва желанието, стремежа и безсилието на някои хора, когато получат реална оценка за способностите си. Безсилие, което се превръща в агресия.

Google+ Comments